نمایش «کِریم» در مرکز تئاتر مولوی اجرا می‌شود

1400/08/30 |  تعداد بازدید : 84 بار

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ نمایش «کِریم» به نویسندگی و کارگردانی محمود حیدری از روز دوشنبه ۱ آذرماه در سالن اصلی تئاتر مولوی به روی صحنه می‌رود.

در این نمایش که همه روزه (بجز سوم و چهارم آذرماه) به مدت ۵۸ دقیقه در ساعت ۲۰ اجرا می‌شود، سها پورمهدی، محمد موسی‌خانی، سبحان صفری، نغمه رهگذر، صبا نظرآهاری و نینا صدیقی ایفای نقش می‌کنند.

گفتنی است؛ این نمایش پیش از این در بیست سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر دانشگاهی شرکت کرده و موفق به کسب تندیس طراحی نور و مقام سوم کارگردانی شده بود.

دیگر عوامل این نمایش عبارتند از طراح صحنـه: آرمان میربابایی، طراح گرافیک: نغمه رهگذر، طـراح صدا: مبین بهاروند و همراهـان کارگردان: سجـاد نجاتی و علی خــدادادی هستند.

علاقه‌مندان برای دیدن این نمایش می‌توانند از طریق سامانه تیوال نسبت به تهیه بلیط اقدام کنند.