سلسله نشست‌های «هفته میثاق با قرآن» برگزار می‌شود

1400/08/23 |  تعداد بازدید : 127 بار

سلسله نشست‌های «هفته میثاق با قرآن» در قالب 3 موضوع، ویژه «دانشجویان، اساتید و مربیان تدبر در قرآن» برگزار می‌شود.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به مناسبت «هفته قرآن و عترت دانشگاه» و ضمن گرامیداشت «علامه سیدمحمدحسین طباطبایی» برنامه‌هایی را با عنوان «هفته میثاق با قرآن» در قالب 3 موضوع برگزار می‌کند.

«ویژگی‌ها و اوصاف قرآن»، «پژوهشی در کلمه تزکیه و خشیت در قرآن کریم» و «پژوهشی در درمان افسردگی براساس سوره مبارکه عبس» موضوعات سلسله نشست‌های «هفته میثاق با قرآن» است.

گفتمان دانشجویی دکتر رضازاده با موضوع «ویژگی‌ها و اوصاف قرآن» در روزهای 22 تا 25 آبان ماه در ساعت 18 برگزار می‌شود. جلسه «پژوهشی در کلمه تزکیه و خشیت در قرآن کریم» ویژه «اساتید» با ارائه دکتر احمد اخوت در روز یکشنبه 23 آبان ماه از ساعت 19:15 و جلسه «پژوهشی در درمان افسردگی براساس سوره مبارکه عبس» ویژه «اساتید» با ارائه دکتر فاطمه فیاض در روز سه‌شنبه 25 آبان ماه از ساعت 19:15 آغاز می‌شود.

این نشست‌ها به صورت برخط برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند از طریق این لینک https://www.skyroom.online/ch/elmshahr/hafteghoran شرکت کنند.

شایان ذکر است؛ مطابق مصوبه شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآن و عترت دانشگاه‌ها، از 18 تا 24 آبان ماه «هفته قرآن و عترت دانشگاه» نامگذاری شده است.