مرحله دانشگاهی، دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران برگزار می‌شود

1400/08/03 |  تعداد بازدید : 334 بار

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مرحله دانشگاهی، دهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران «ویژه دانشجویان دانشگاه تهران» برگزار می‌شود.

دانشجویان دانشگاه تهران برای شرکت در این مرحله (دانشگاهی) تا پنجشنبه 20 آبان‌ماه 1400 فرصت دارند برای ثبت‌نام، تصویر کارت دانشجویی خود را به همراه شماره تماس به آدرس sepehredaneshgah@gmail.com ارسال کنند و یا با شماره  ۶۶۴۹۰۳۳۰- ۰۲۱ تماس بگیرند.

مناظرات دانشجویان دانشگاه تهران دوشنبه ۲۴ آبان‌ماه ۱۴٠٠ برگزار می‌شود. از برگزیدگان این دوره از مسابقات ملی مناظره دانشجویی تقدیر و به آنها نشان خواجه نصیرالدین طوسی اهدا می‌شود.

مسابقات ملی مناظرات دانشجویی با هدف رشد و شکوفایی فرهنگ گفت‌وگو، زمینه‌سازی برای شکل‌گیری تفکر خلاق و نقاد در میان دانشجویان، ایجاد انگیزه در جامعه جهت گرایش به ارتقاء دانش و آگاهی، آموزش مسائل و مطالب علمی به‌صورت جذاب، قابل پذیرش، اثربخش، تمرین و تقویت فعالیت‌های گروهی منسجم و هدفمند برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است؛ مرحله دانشگاهی این مسابقات ملی، در دانشگاه تهران توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و با همکاری و مشارکت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

انتهای خبر/