دکتر مقیمی از کانون خیریه والعصر باشگاه دانشجویان بازدید کرد

1400/07/24 |  تعداد بازدید : 607 بار

دکتر سید محمد مقیمی سرپرست دانشگاه تهران از کانون خیریه والعصر باشگاه دانشجویان بازدید کرد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دکتر سید محمد مقیمی سرپرست دانشگاه تهران از کانون خیریه والعصر باشگاه دانشجویان امروز شنبه ۲۴ مهرماه بازدید کرد.

در جریان بازدید از کانون خیریه والعصر، مسئول کانون امیرحسین راحمی درباره فعالیت‌هایشان به صورت خلاصه توضیحاتی داد و گفت: در حال حاضر طرح جمع آوری کتاب‌های کنکوری اجرا می شود، تاکنون حدود ۲ هزار جلد کتاب جمع آوری شده است و در مناطق محروم توزیع خواهد شد.

وی ادامه داد: در طرح جمع آوری اسباب بازی نیز حدود ۳۰۰ اسباب بازی به مناسبت روز کودک دیروز در مناطق محروم توزیع شد.

مسئول کانون خیریه والعصر اظهار کرد: هزینه تهیه کتاب بسیار زیاد است از این رو سایت یوتی بوک طراحی شده است تا اهدای کتاب به راحتی امکان پذیر باشد و یا تبادل کتاب صورت گیرد.

انتهای خبر/