بازدید سرپرست دانشگاه تهران از طرح «پویش حمایت از دانش‌آموزان مستعد مناطق کم برخوردار»

1400/07/24 |  تعداد بازدید : 323 بار

دکتر سیدمحمد مقیمی سرپرست دانشگاه تهران از طرح «پویش حمایت از دانش‌آموزان مستعد مناطق کم برخوردار» بازدید کرد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر سیدمحمد مقیمی سرپرست دانشگاه تهران از بسته‌های اهدایی در«پویش حمایت از دانش‌آموزان مستعد مناطق کم برخوردار» امروز شنبه 24 مهرماه بازدید کرد.

دکتر سید محمد مقیمی سرپرست دانشگاه تهران در این بازدید گفت: دانشگاه تهران در راستای اجرای شعار مسئولیت پذیری اجتماعی باید در کارهای خیر که جز فعالیت‌های فرهنگی محسوب می شود، نقش آفرینی داشته باشد.

در جریان بازدید دکتر فرشته امین مدیر باشگاه دانش آموزی دانشگاه تهران گزارشی از نحوه تامین مالی بسته‌های اهدایی و مشارکت شرکت‌های مختلف در این طرح ارائه کرد.

دراین طرح، در مجموع 1100 بسته لوازم التحریر و کوله پشتی و تعدادی کتاب‌ کمک آموزشی و تبلت برای دانش‌آموزان معرفی شده توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) در استان تهران، کمیته امداد امام خمینی(ره) در سیستان و بلوچستان و سازمان ملی پرورش استعداد های درخشان تهیه شده است.

شرکت‌های حامی در این پویش شامل شرکت فناپ، بنیاد احسان ستاد اجرائی فرمان امام(ره)، شرکت نستله، گروه صنعتی گلرنگ، شرکت فناپ تک، فروشگاه هایپر استار، بنیاد حامیان دانشگاه تهران، کمیته امداد امام خمینی(ره) استان تهران، سازمان ملی استعدادهای درخشان وزارت آموزش و پرورش، بسیج دانشجویی دانشکده مدیریت، مؤسسه نیکان، مؤسسه قاصدک، انجمن صنفی مدیران منابع انسانی، شرکت اسنپ، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، شرکت شاخص و کمیته امداد استان سیستان و بلوچستان در این پویش با باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران می‌شوند.

انتهای خبر/