اطلاعیه/ ارزیابی وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان ورودی سال 1400

1400/07/24 |  تعداد بازدید : 1341 بار

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در رابطه با ارزیابی وضعیت فرهنگی و اجتماعی دانشجویان ورودی سال 1400 اطلاعیه‌ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به شرح زیر است:

به اطلاع کلیه دانشجویان ورودی سال 1400 می‌رساند، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران با هدف شناخت بیشتر از وضعیت فرهنگی و اجتماعی نودانشجویان، برای برنامه‌ریزی بهتر در حوزه فرهنگی و اجتماعی پرسشنامه‌ای را طراحی کرده است.

این پرسشنامه پس از ورود به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir از طریق احراز هویت مرکزی دانشگاه تهران در بخش نظرسنجی جامع قابل دسترس است.

خواهشمند است حداکثر تا 20 آبان ماه جاری با ورود به سامانه مذکور، به پرسش‌های این پرسشنامه پاسخ داده شود. پیشاپیش از فرصتی که نودانشجویان گرامی برای تکمیل این پرسشنامه صرف می‌کنند، بی‌نهایت سپاسگزاریم.