نشریه تحلیلی خبری «بانگ فرهنگ» منتشر شد

1400/07/24 |  تعداد بازدید : 186 بار

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ نشریه تحلیلی خبری «بانگ فرهنگ» به صاحب امتیازی «معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران» منتشر شد.

مدیر مسئول دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، سردبیر سمانه عیوضی، گرافیک و صفحه‌آرایی مجید مظفری، ویراستار امین صادقی و عکاس حسن ملکی است.

بخش اول این شماره از نشریه مربوط به مطالب تحلیلی است، که عناوینی همچون «اصول اخلاقی و بهره‌مندی از جهان مجازی»، «دیسک حیاتی»، «کرونا و مسئولیت اجتماعی دانشگاه» و «بررسی تکنیک مهارت‌های ارتباطی موثر با دانشجویان» به تحریر درآمده است.

نودانشجویان در این شماره از نشریه در محوریت قرار داشتند، از این رو به برخی از ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی و به‌ویژه مزایای فعالیت‌های گروهی در تشکل‌های دانشجویی برای نودانشجویان در بخش دوم نشریه پرداخته شده است. در این بخش مطالبی در خصوص «کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی»، «انجمن‌های علمی دانشجویی»، «تشکل‌های اسلامی دانشجویان»، «نشریات دانشجویی» و «کارنامه فرهنگی» کار شده است.

در بخش سوم نشریه به گوشه‌ای از رویدادهای مهم معاونت فرهنگی و اجتماعی در شش ماهه دوم سال پرداخته شده است که می‌توان به «سومین جشنواره فرهنگ»، «چهارمین همایش ملی دانشگاه اخلاق‌مدار»، «چهارمین جشنواره ملی و اولین دوره بین‌الملل کتاب سال فرهنگی دانشجویان»، «میزبانی چهاردهمین جشنواره بین المللی حرکت» و «هشتمین دوره مسابقه سخنرانی‌های ترویجی دلتا» اشاره کرد.

در بخش پایانی نشریه معرفی «بنیاد حامیان دانشگاه تهران» و «انجمن خانواده و دانشگاه» آمده است. همچنین یادداشتی به عنوان یادبود برای «زهرا علی اکبری دبیر فقید کانون دانش‌پژوهان با آسیب بینایی» به تحریر درآمده است.

شایان ذکر است؛ دانشجویان، کارشناسان و مدیران حوزه فرهنگی و اجتماعی علاقه‌مند به مشارکت در این شماره نشریه می‌توانند، حداکثر تا ۲۰ آبان ماه مطالب ارزشمند خود را مطابق با فراخوان ارسال مطالب که در نشریه آمده است، به رایانامه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس   cultural@ut.ac.ir ارسال کنند.

علاقه‌مندان برای مشاهده فایل کامل نشریه روی اینجا کلیک کنید.

انتهای خبر/