ششمین جلسه از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی برگزار شد

1400/07/20 |  تعداد بازدید : 128 بار

ششمین جلسه از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی روز دوشنبه ۱۹ مهرماه برگزار شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ ششمین جلسه از سلسله وبینارهای هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی در سال 1400 با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران روز دوشنبه ۱۹ مهرماه برگزار شد.

دکتر محمدعلی زارع معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ابتدای جلسه توضیحاتی در خصوص انتخابات انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران و معارفه نودانشجویان در دانشکده ها مطرح کرد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران اظهار کرد: در حوزه فرهنگی و اجتماعی، تشکل‌های دانشجویی بستر مشارکت دانشجویان هستند و برای فعالیت در این حوزه باید تشکل‌ها را تقویت و حمایت کنیم. تشکل­‌های دانشجویی در حوزه­‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی توانمندی­‌های متعددی دارند و به شرط اینکه از این توانمندی‌­ها دانشگاه به نحو مطلوب بهره گیرد، می‌­توانند هم در دانشگاه و هم در سطح جامعه موثر باشند.

در ادامه جلسه دیگر اعضای تشکل‌های دانشجویی نظرات، پیشنهادات و دغدغه‌های خود را مطرح کردند و دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران نیز به آنها پاسخ داد.

اولین جلسه وبیناری هم‌اندیشی با اعضای تشکل‌های دانشجویی در شش ماهه دوم در روز دوشنبه 19مهرماه برگزار شد. جلسات آتی این وبینار، اولین دوشنبه هر ماه مصادف با 3 آبان، 1 آذر، 6 دی، 4 بهمن و 2 اسفندماه برگزار خواهد شد.

گفتنی است؛ این وبینارها از ساعت 18 تا 19:30 در اتاق مجازی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به آدرس vroom.ut.ac.ir/cul برگزار می‌­شود.

انتهای خبر/