اطلاعیه شرکت پذیرفته شدگان استعداد درخشان مقطع کارشناسی ارشد در انتخابات کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران

1400/07/18 |  تعداد بازدید : 9443 بار

با سلام و احترام؛

به اطلاع عموم پذیرفته‌شدگان مقطع کارشناسی ارشد به صورت استعداد درخشان که در کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران دارای عضویت فعال هستند می‌رساند؛ در صورت تمایل به شرکت در انتخابات و عضویت در شورای مرکزی کانون‌ها و انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه، مستند قبولی مورد تایید آموزش، نام و نام خانوادگی و شماره دانشجویی و درخواست نامزدی خود را به ایمیل cultural@ut.ac.ir ارسال کنید.

شایان ذکر است متقاضی حتما باید سابقه‌ عضویت فعال در کانون و انجمن را داشته باشد و حداکثر تا ۲۰ مهر ۱۴۰۰فرصت باقی است.

باتشکر
اداره کل فرهنگی‌ و اجتماعی دانشگاه تهران