آیین ورودی نودانشجویان سال ۱۴۰۰ دانشگاه تهران برگزار می‌شود

1400/07/04 |  تعداد بازدید : 2650 بار

آیین ورودی نودانشجویان سال ۱۴۰۰ دانشگاه تهران روز شنبه 10 مهرماه برگزار می‌شود.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ آیین ورودی نودانشجویان سال ۱۴۰۰  روز شنبه 10 مهرماه، ساعت 10-11:30 با حضور تعداد محدود و پخش برخط برگزار می‌شود.

در این آیین، برنامه‌های متنوعی با هدف آشنایی هرچه بیشتر نودانشجویان با ظرفیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه تهران در نظر گرفته شده است. همچنین رئیس دانشگاه تهران، دکتر سید محمد مقیمی با دانشجویان سخن خواهد گفت.

از دیگر برنامه‌های این آیین، می‌توان به غبار روبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام، قرائت میثاق‌نامه توسط استاد و دانشجوی برگزیده و انتقال پرچم دانشگاه تهران از یک دانشجوی قدیمی به یک نودانشجو اشاره کرد. همچنین نودانشجویان رتبه‌ برتر پذیرفته شده در دانشگاه تهران معرفی و از آنها تقدیر خواهد شد.

گفتنی است؛ نودانشجویان می­‌توانند برای شرکت در این آیین، پس از ثبت­‌نام به پیوند event.ut.ac.ir/#/meetings/177 وارد شوند.

انتهای خبر/