دومین جلسه ستاد برگزاری آیین ورودی نودانشجویان ۱۴۰۰ دانشگاه تهران برگزار شد

1400/07/01 |  تعداد بازدید : 691 بار

دومین جلسه ستاد برگزاری آیین ورودی نودانشجویان ۱۴۰۰ دانشگاه تهران امروز چهارشنبه ۳۱ شهریور ماه برگزار شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دومین جلسه ستاد برگزاری آیین ورودی نودانشجویان ۱۴۰۰ دانشگاه تهران امروز چهارشنبه ۳۱ شهریور ماه  با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و دیگر اعضای ستاد برگزار شد.

در این جلسه در خصوص جزییات آیین ورودی نودانشجویان و همایش خانواده و دانشگاه بحث و تبادل نظر شد. همچنین تولید محتوای ضروری مورد نیاز نودانشجویان و اطلاع‌رسانی آن مورد تاکید قرار گرفت.

شایان ذکر است؛ آیین ورودی نودانشجویان دانشگاه تهران پس از اعلام رسمی نتایج آزمون سراسری با تعداد محدود شرکت کننده و به صورت برخط برگزار خواهد شد.

انتهای خبر/