مهلت ثبت ایده پنجمین جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان تمدید شد

1400/06/30 |  تعداد بازدید : 67 بار

مهلت ارسال ایده به دبیرخانه پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان تمدید شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛مهلت ارسال ایده به دبیرخانه پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان تا روز ۱۰ مهرماه تمدید شد.

گفتنی است؛ برگزیدگان در پایان جشنواره از اعتبار ویژه به منظور تولید نمونه اولیه محصول و تجاری سازی آن بهره‌مند می‌شوند.

از کلیه علاقه مندان دعوت می‌شود با مراجعه به سایت جشنواره به نشانی ysf-persia.com نسبت به ثبت ایده خود یا ارتباط با دبیرخانه اقدام کنند.

شایان ذکر است؛ پنجمین دوره جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان با هدف حمایت از ایده‌های دانش بنیان، پرورش استعدادها، تقویت روحیه نوآوری و ایجاد انگیزه و امید در جوانان کشور در پنج حوزه علوم پایه (علوم زیستی، ریاضی، آمار، علوم کامپیوتر، فیزیک، شیمی، زمین شناسی) و دو محور «ویژه کرونا» و همچنین «هوش مصنوعی» برگزار می‌شود.