رونمایی از پوستر دومین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی مجازی

1400/06/25 |  تعداد بازدید : 192 بار

دومین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی مجازی امسال با رویکردی بین‌المللی از مهر ماه تا آذر ماه برگزار می‌شود و پوستر این جشنواره رونمایی شد.

به گزارش امور سامانه ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دومین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی مجازی از مهر ماه تا آذر ماه برگزار می‌شود و پوستر این جشنواره رونمایی شد.

پوستر این دوره از جشنواره را رفعت هاشمی سی‌سخت و پوستر را مرضیه سرمشقی از نمایشگران عروسکی طراحی کرده‌اند. این رویداد تئاتری تاکنون با بیش از ۵۰ دانشگاه در جهان مکاتبه کرده و  تمام دانشکده‌های مورد مکاتبه برای حضور در این رویداد مجازی ابراز تمایل کرده‌اند و ارسال آثار تا پایان شهریور ماه امکان‌پذیر است.

جشنواره تئاتر عروسکی در سال 99 در پی همه گیری ویرووس کرونا کار خود را آغاز کرد و امسال با رویکردی بین‌المللی، پذیرای آثار تمام نمایشگران عروسکی از سرتاسر جهان خواهد بود.

حداکثر زمان اجراها، امسال ۱۵ دقیقه است و دبیرخانه جشنواره در نظر دارد بعد از پایان جشنواره و فروکش کردن همه گیری کرونا و باز شدن سالن‌های تئاتر، با موافقت سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و اداره کل ارشاد تهران، آثار نهایی جشنواره را در سالن‌های تحت پوشش این سه نهاد، به اجرای عموم برساند.

آثار نهایی جشنواره بعد از بازبینی اولیه از ۲۴ تا ۳۰ مهر در یکی از پلتفرم‌های مجازی نمایش داده خواهند شد و در پایان با داوری نهایی اساتید عروسکی در هر بخش ۳ اثر برگزیده خواهد شد. همچنین در این دوره، با صلاحدید و معرفی داوران جشنواره در بخش‌های مختلف، بازی‌دهی، طراحی صحنه و نور، متن و ... نفرهای برگزیده خواهد داشت. اختتامیه جشنواره در دوم آبان ۱۴۰۰ برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است؛ جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی مجازی به‌عنوان اولین جشنواره بین‌المللی نمایش عروسکی مجازی در جهان شناخته می‌شود که این دوره خود را به دبیری بهرام بهبهانی و با حمایت یونیمای جهانی (اتحادیه نمایشگران عروسکی جهان) و استیج جهانی و همچنین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران، مرکز هنرهای نمایشی، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و انجمن صنفی نمایشگران عروسکی ایران برگزار می‌شود.

انتهای خبر/