افتخارآفرینی دانشجویان دانشگاه تهران در مسابقات قهرمانی شطرنج دانشجویان آسیا

1400/06/24 |  تعداد بازدید : 268 بار

رقابت ‌های شطرنج دانشجویان پسر دانشگاه‌های آسیا به صورت برخط برگزار شد و با کسب مقام نایب قهرمانی تیم کشورمان به پایان رسید.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، آخرین روز رقابت‌های شطرنج دانشجویان پسر دانشگاه‌های آسیا به صورت برخط برگزار و بازیکنان در 3 دور پایانی با هم به رقابت پرداختند که در پایان، تیم کشورمان با کسب 22.5 امتیاز نایب قهرمان شد.

بر این اساس در رده بندی تیمی، تیم دانشجویان ایران با کسب 22.5 امتیاز پس از تیم هند(24 امتیاز) در جایگاه دوم رده بندی تیمی قرار گرفت و تیم‌های مالزی و اندونزی با 22 امتیاز سوم و چهارم شدند.

بنابر قوانین مسابقات برخط، این نتایج در حال حاضر نتایج اولیه است و نتایج نهایی رقابت‌های دختران و پسران پس از بررسی‌های فنی اعلام خواهد شد.

پرونده مسابقات قهرمانی دانشجویان آسیا در سال 2021 با کسب عنوان نایب قهرمانی تیم دختران و احراز مقام نایب قهرمانی تیم پسران و کسب دو مدال نقره و برنز انفرادی آسیا، در بخش انفرادی دختران بسته شد.

شایان ذکر است؛ دومین دوره مسابقات برخط شطرنج دانشجویان دانشگاه‌های آسیا ۱۱ تا ۲۲ شهریور در دو بخش دختران و پسران به میزبانی اندونزی برگزار شد.

مهدی غلامی اوریمی دانشجوی دانشکده تربیت بدنی و آناهیتا غلامی اوریمی دانشجوی دانشکده دامپزشکی به‌عنوان بازیکن در ترکیب تیم ملی دانشجویان ایران حضور داشتند و امتیاز ارزنده‌ای برای کشور کسب کردند. سرپرستی تیم‌های ملی دختران و پسران بر عهده محمد ابراهیم‌زاده، کارشناس اداره کل تربیت بدنی و رئیس انجمن شطرنج وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود.

انتهای خبر/