وبینار «تامین مالی طرح‌های کسب و کار» برگزار شد

1400/06/22 |  تعداد بازدید : 347 بار

وبینار «تامین مالی طرح‌های کسب و کار» از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» روز یکشنبه ۲۱ شهریور ماه برگزار شد.

به گزارش امور سامانه ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ وبینار تامین مالی طرح‌های کسب و کار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» روز یکشنبه ۲۱ شهریور ماه برگزار شد.

این وبینار با تدریس دکتر هستی چیت‌سازان عضو هیئت علمی دانشگاه تهران از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ در سامانه به نشانی vroom.ut.ac.ir/cul2 اجرا شد.

دکتر چیت سازان در این وبینار در خصوص مراحل «رشد شرکت‌های نوپا و برخی از منابع مالی آنها» سخنرانی کرد.  وی گروه اول منابع مالی شرکت‌های نوپا را «موسسین، خانواده، دوستان و تامین مالی جمعی» دانست، افزود:  «فرشتگان کسب و کار، شتاب دهنده‌ها و تامین مالی جمعی»، گروه دوم منابع مالی این شرکت‌ها هستند.

عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ادامه داد: «سرمایه‌گذاران خطرپذیر و تامین مالی جمعی» در گروه سوم منابع مالی شرکت‌های نوپا قرار دارند و همچنین «بانک‌های تجاری و بانک‌های تخصصی» نیز  گروه بعدی تامین مالی این شرکت‌ها  محسوب می‌شوند.

دکتر چیت سازان تاکید کرد: آخرین گروه منابع مالی شرکت‌های نوپا «بورس اوراق بهادار» است. منابع مالی شرکت‌های نوپا از آغاز تا پایان دارای بخش‌های مختلفی از جمله نمونه اولیه، ورود به بازار، رشد، گسترش و بلوغ است.

گفتنی است؛ سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» تاکنون در 5 بخش شامل «ایده‌یابی و شناسایی فرصت» روز یکشنبه دوم خرداد ماه، «چگونگی ثبت ایده در جشنواره قرن» روز یکشنبه 23 خرداد، «مبانی کارآفرینی» روز یکشنبه 30 خرداد، «مهارت‌های تیم سازی و کارگروهی» روز یکشنبه ۲۷ تیرماه و «تامین مالی طرح‌های کسب و کار» برگزار شده است.

اولین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار شد

دومین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار شد