فراخوان همکاری باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران برای ارائه خدمات به دانش‌آموزان کم برخوردار در سراسر کشور

1400/06/24 |  تعداد بازدید : 381 بار

باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران به منظور شناسایی و ارائه خدمات به دانش‌آموزان کم‌برخوردار در سراسر کشور فراخوان همکاری صادر کرد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران به منظور شناسایی و ارائه خدمات به دانش‌آموزان کم برخوردار در سراسر کشور فراخوان همکاری صادر کرد.

متن فراخوان به شرح ذیل است:

باشگاه دانش آموزی دانشگاه تهران در نظر دارد با هدف شناسایی و ارائه خدمات به دانش آموزان کم برخوردار در سراسر کشور به ویژه مناطق کم‌برخوردار و فاقد امکانات طرح‌ها و ایده‌هایی را اجرا کند. در این راستا از هرگونه همکاری داوطلبانه دانشجویان مستعد، اعضای هیئت علمی خیرین و حامیان حقیقی و حقوقی استقبال می کند.

حوزه‌های مشارکت و همکاری:

- تولید محتوا؛
- فعالیت‌های تبلیغاتی، اطلاع رسانی  ورسانه ای؛
- فعالیت‌های آموزشی و مشاوره‌ای؛
- فعالیت‌های اجرایی طرح‌ها و پویش‌ها.
-برقراری ارتباط با سازمانهای دولتی و غیر دولتی و خیرین جهت جلب مشارکت آنها ؛
 - مشارکت در پویش‌ها  و پرداخت هزینه‌های مربوطه و تامین ملزومات تحصیلی دانش آموزان مناطق کم‌برخوردار.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سایت باشگاه دانش آموزی به نشانی tcs.ut.ac.ir و تکمیل فرم‌مربوطه آمادگی خود را برای همکا ری اعلام‌ کنند. برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت باشگاه و یا کانال‌های اطلاع رسانی مراجعه کنند.

انتهای خبر/