معرفی دانشجویان برگزیده دانشگاه تهران در بخش «معارفی» و رشته‌های حفظ از بخش «آوایی» سی و ششمین مسابقات قرآن و عترت (ع) دانشجویان

1400/06/20 |  تعداد بازدید : 266 بار

دانشجویان برگزیده دانشگاه تهران در بخش «معارفی» و رشته‌های حفظ از بخش «آوایی» سی و ششمین مسابقات قرآن و عترت (ع) دانشجویان معرفی شدند.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی  معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دانشجویان برگزیده دانشگاه تهران در بخش «معارفی» و رشته‌های حفظ از بخش «آوایی» سی و ششمین مسابقات قرآن و عترت (ع) دانشجویان برای شرکت در مرحله سراسری مشخص شدند.

اسامی دانشجویان راه‌یابفته دانشگاه تهران به مرحله سراسری سی و ششمین مسابقات قرآن و عترت (ع) دانشجویان:

برگزیده بخش پرسمان معارفی:

معین خشنود

برگزیده بخش ترجمه وتفسیر:

امین قنبری

برگزیدگان بخش حفظ ۲۰ جزء:

مهدی جامعی

شهره قورخانه‌چی

فاطمه نمازی

حوریه رفیعی- پردیس فارابی تهران

برگزیدگان بخش حفظ ۱۰ جزء:

سیده جمیله مدنیان

سمیه گلی تالاری

الهام معزی

ثنا ربیعی زاده-پردیس فارابی تهران

برگزیدگان بخش حفظ ۵ جزء:

امیرحسین زرنوشه فراهانی

برگزیدگان بخش حفظ کل:

محمدحسین آهنگران

علی ناجی محله

سپیده مرادیان

محمدرضا احمدی- پردیس فارابی تهران

برگزیدگان بخش حفظ موضوعی:

علی خوب کردار

رضا نوروزی جوینانی

فریده رحیم‌نژاد

برگزیده بخش سبک زندگی اسلامی و ایرانی:

محمدصادق فراهانی

برگزیدگان بخش سیره معصومین:

ولی‌الله مهدوی

علی اژدری

برگزیدگان بخش نهج البلاغه:

طیبه رجبی

رضااحمدی

سیده فاطمه نعمتی

گفتنی است؛ تعدادی از دانشجویان متقاضی حضور در سی و ششمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور روز دوشنبه 18 مرداد ماه با مراجعه به سامانه quranst.pnu.ac.ir در آزمون مجازی (شامل 9 رشته از بخش معارفی و 2 رشته از بخش های نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و 4 رشته حفظ از بخش آوایی) شرکت کردند.

همچنین شرکت‌کنندگان با بالاترین نمره، با توجه به ظرفیت پذیرش در مرحله سراسری، به عنوان راه یافتگان به مرحله سراسری معرفی شدند. منابع و تاریخ و نحوه برگزاری آزمون در بخش معارفی مرحله سراسری متعاقبا اعلام خواهد شد.

شایان ذکر است؛ در بخش «معارفی» و رشته‌های حفظ از بخش «آوایی» سی و ششمین مسابقات قرآن و عترت (ع) دانشجویان، 24 دانشجوی دانشگاه تهران به مرحله سراسری راه یافتند و به عنوان دانشجوی برگزیده معرفی شدند.