کانون رسانه رتبه دوم نخستین جشنواره دیجیتال دانشگاه تهران را کسب کرد

1400/06/20 |  تعداد بازدید : 143 بار

اثر کانون رسانه با عنوان «داکسینگ» در نخستین جشنواره دیجیتال دانشگاه تهران افتخارآفرینی کرد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ کانون رسانه باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران در محور اینفوگرافی بخش آثار هنری و علمی «جشنواره یادگیری الکترونیکی» از زیربرنامه‌های نخستین «جشنواره دیجیتال» دانشگاه تهران با کسب بالاترین امتیاز، رتبه دوم را به دست آورد.

این اثر با عنوان «داکسینگ» و توسط علیرضا صبا دانشجوی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی و دبیر کانون طراحی شده است و در زمینه حمله سایبری در شبکه‌های اجتماعی است که به مخاطبان در زمینه این حمله آگاهی می‌بخشد.

برای مشاهده این اثر از اینجا و برای مشاهده ویدئوی معرفی این اثر که در این جشنواره به نمایش درآمد از اینجا می‌توانید، اقدام کنید.

انتهای خبر/