افتخارآفرینی انجمن علمی دانشجویی آبیاری و آبادانی در نخستین جشنواره دیجیتال دانشگاه تهران

1400/06/20 |  تعداد بازدید : 116 بار

انجمن علمی دانشجویی مهندسی آبیاری و آبادانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران در نخستین جشنواره دیجیتال دانشگاه تهران افتخارآفرینی کرد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ آیین اختتامیه نخستین جشنواره دیجیتال دانشگاه تهران روز شنبه ۱۳ شهریور ماه با حضور هیئت رئیسه دانشگاه تهران برگزار شد.

تارنمای «مرجع مهندسی آب» به کوشش انجمن علمی دانشجویی مهندسی آبیاری و آبادانی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران شکل گرفته است، رتبه اول محور برترین طراحی وب‌سایت تعاملی و همچنین رتبه سوم برترین اثر جشنواره را به دست آورد.

این تارنما از سوی این انجمن و با کوشش رضا دلباز، حسین ربانی‌ها و امیرمحمد آرش و به نشانی watereng.ir فعالیت می‌کند.

گفتنی است؛ تارنمای «مرجع مهندسی آب» در مرحله دانشگاهی سیزدهمین جشنواره بین‌المللی حرکت نیز مقام برگزیده در بخش محتوای دیجیتال را کسب کرد.

انتهای خبر/