حضور پررنگ دانشگاه تهران در تیم ملی شطرنج دانشجویان ایران

1400/06/11 |  تعداد بازدید : 298 بار

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی دانشگاه تهران؛ دومین دوره مسابقات شطرنج آنلاین دانشجویان آسیا، از روز پنجشنبه 11 شهریور به میزبانی اندونزی آغاز خواهد شد.

در این مسابقات، تیم‌های برتر قاره کهن با هم به رقابت خواهند پرداخت و تیم ملی ایران نیز با ترکیب کامل(8 نفر) در هر دو بخش دختران و پسران به مصاف حریفان خواهد رفت.

این تیم برای کسب آمادگی بیشتر هم اکنون در اردوی آماده‌سازی به سر می‌برد. در ترکیب تیم ملی شطرنج دانشجویان ایران، استاد بین‌المللی بانوان آناهیتا غلامی اوریمی دانشجوی دانشکده دامپزشکی و مهدی غلامی اوریمی دانشجوی دانشکده تربیت بدنی دانشگاه تهران حضور دارند.

همچنین محمد ابراهیم زاده، کارشناس اداره کل تربیت بدنی و رئیس انجمن شطرنج دانشگاه‌های کشور به‌عنوان سرپرست تیم‌های دختران و پسران، تیم ملی ایران را همراهی می‌کند.

تیم ملی دانشجویان ایران در اولین دوره این رقابت‌ها در سال 2020، در بخش پسران به عنوان نایب قهرمانی و در بخش دختران به مقام سوم رسید.

انتهای خبر/