اولین جلسه کارگروه گرامیداشت «چهل و یکمین سالگرد دفاع مقدس» در دانشگاه تهران برگزار شد

1400/06/10 |  تعداد بازدید : 213 بار

اولین جلسه کارگروه گرامیداشت «چهلمین سالگرد دفاع مقدس» در دانشگاه تهران امروز سه‌شنبه نهم شهریور ماه برگزار شد.

به گزارش امور سامانه‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ اولین جلسه کارگروه گرامیداشت «چهلمین سالگرد دفاع مقدس» در دانشگاه تهران با حضور دکترمحمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران امروزسه‌شنبه نهم شهریور ماه برگزار شد.

در این جلسه دکتر زارع چاهوکی ضمن تقدیر از اعضای کارگروه بر برگزاری هر چه باشکوه‌تر مراسم گرامیداشت «هفته دفاع مقدس» تاکید کرد و گفت: در برگزاری مراسم باید توجه ویژه‌ای به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت صورت گیرد.

وی ادامه داد: در برنامه‌ها باید با روش‌های خلاقانه و نوآورانه از فرهنگ دوران دفاع مقدس برای تقویت روحیه کار و تلاش و مسئولیت‌پذیری اجتماعی توجه شود. همچنین باید با استفاده از تجربیات سال‌های گذشته به غنا و تعمیق برنامه‌ها افزوده شود.
دکتر زارع چاهوکی بیان کرد: با توجه به شرایط ویژه موجود و رعایت پروتکل‌های بهداشتی موجود باید از ظرفیت فضاهای مجازی به شکل موثر استفاده کرد.

در ادامه جلسه دبیر کار گروه دکتر اللهیاری مدیر کل امور شاهد و ایثارگر دانشگاه تهران ضمن تاکید بر اهمیت تدوین و اجرای برنامه‌های وزین و تأثیرگذار به برگزاری هر چه پربارتر این برنامه‌ اشاره کرد و گفت: هدف تشکیل این کارگروه بهره‌مندی از ظرفیت‌های واحدهای فرهنگی دانشگاه تهران برای طراحی و اجرای برنامه‌های متنوع و تاثیرگذار در هفته دفاع مقدس است.

وی ادامه داد: همچنین برنامه معنوی ویژه‌ای در جهت ادای احترام به شهدای گمنام و تجدید میثاق با شهیدان باید ترتیب داده شود.
 شایان ذکر است؛ در ادامه جلسه اعضای گارگروه پیشنهادهای خود را در خصوص نحوه و کیفیت برگزاری برنامه‌ها مطرح کردند که پس از بحث و بررسی تصمیمات مقتضی اتخاذ می‌شود؛ این جلسه با حضور مشارکت فعال اعضای کارگروه برگزار شد و همچنین مقرر شد در جلسه بعدی کارگروه برنامه‌های پیشنهادی ارائه و نهایی شود.