جلسه مجمع انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران برگزار می‌شود

1400/07/18 |  تعداد بازدید : 305 بار

جلسه مجمع انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران روز پنجشنبه 11 شهریور ماه به صورت برخط برگزار می‌شود.

به گزارش امور سامانه‌‌ها و روابط عمومی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جلسه مجمع انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران با محوریت بحث و تبادل نظر در خصوص بخش انجمن های علمی دانشجویی سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران روز پنجشنبه 11 شهریور ماه از ساعت 18 تا 19:30 به صورت برخط برگزار می‌شود.

این جلسه با محوریت بررسی بخش‌های مختلف سومین جشنواره فرهنگ و آماده‌سازی آثار برای این جشنواره، ویژه دبیران و اعضای شورای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران صورت می‌گیرد.

دبیران و اعضای شورای مرکزی انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران می‌توانند برای شرکت در این جلسه به نشانی Vroom.ut.ac.ir/cul2 مراجعه کنند.

انتهای خبر/