جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری «انجمن خانواده و دانشگاه» برگزار شد

1400/06/07 |  تعداد بازدید : 246 بار

جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری «انجمن خانواده و دانشگاه» امروز ششم شهریور ماه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور سامانه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جلسه شورای عالی سیاست‌گذاری «انجمن خانواده و دانشگاه» امروز ششم شهریورماه با حضور دکتر محمود نیلی‌احمدآبادی رئیس دانشگاه تهران و دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران و همچنین اعضای این شورا در دفتر شورای دانشگاه برگزار شد.

دکتر نیلی احمدآبادی درباره جایگاه و اهمیت «انجمن خانواده و دانشگاه» بیان کرد: «انجمن خانواده و دانشگاه» با مشارکت فعال، افزایش مهارت و دانش خانواده دانشجویان، می‌تواند بر کیفیت پژوهش، آموزش و رضایت دانشجویان در دانشگاه تهران اثرگذار باشد و تمامی دانشجویان دانشگاه از نتایج مفید این هم‌فکری معنوی بهره‌مند شده و با آرامش و رضایت بیشتری به تحصیل خواهند پرداخت. این انجمن در راستای ایفای نقش مسئولیت پذیری اجتماعی دانشگاه ایجاد شده است.

در بخشی از جلسه دکتر زارع چاهوکی، معاون فرهنگی و اجتماعی گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های آینده ارائه کرد و در بخشی از سخنان خود به معرفی سامانه انجمن خانواده و دانشگاه و سایر فعالیت‌های انجام شده پرداخت. سپس اعضای جلسه به بحث و تبادل نظردر خصوص برنامه های پیشنهادی و ارائه راهکارهایی برای تقویت و تاثیرگذاری هر چه بیشتر این انجمن پرداختند.

گفتنی است؛ از مهمترین اهداف «انجمن خانواده و دانشگاه» در دانشگاه تهران، به افزایش ارتباط با خانواده‌ها و آموزش و افزایش مهارت‌های ارتباطی والدین با دانشجویان و ویژگی‌های دوران دانشجویی در مقاطع مختلف، همفکری برای یافتن راه حل برای موضوعات  با اهمیت و چالش برانگیز برای دانشجویان و خانواده‌ها از جمله موضوع اشتغال و کارآفرینی برای دانشجویان، آشنایی هرچه بیشتر والدین دانشجویان با فضا و مختصات دانشگاه و ... می‌توان اشاره کرد. والدین دانشجویان دانشگاه تهران با مراجعه به سامانه apu.ut.ac.ir می‌توانند در این انجمن عضو شوند. به زودی مجمع عمومی انجمن برگزار و این انجمن به صورت رسمی فعالیت خود را شروع خواهد کرد.

انتهای خبر/