ششمین جلسه وبیناری با فعالان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد

1400/06/02 |  تعداد بازدید : 445 بار

ششمین جلسه وبیناری سال 1400 با فعالان تشکل‌های دانشجویی با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور سامانه‌های معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ ششمین جلسه وبیناری با فعالان تشکل‌های دانشجویی با حضور دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر سیدعباس احمدی، مدیر کل فرهنگی و اجتماعی و کارشناسان حوزه فرهنگی و اجتماعی  روز دوشنبه یکم شهریور ماه برگزار شد.

در ابتدای این جلسه دکتر محمدعلی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران اظهار کردموضوع این جلسه سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه و همچنین برنامه‌های آغاز سال تحصیلی جدید و آیین نودانشجویان خواهد بود.

وی ادامه داد: سامانه سومین جشنواره فرهنگ از پانزدهم مردادماه فعال شد و امکان ارسال آثار وجود دارد. علاوه بر بخش رقابتی جشنواره، یکی از اهداف مهم جشنواره این است فراهم آوردن فرصتی است تا تشکل های دانشجویی دانشگاه بتوانند در کنار هم برنامه متنوع مشترکی را برگزار کنند و زمینه مشارکت هر چه بیشتر دانشجویان در حوزه فرهنگی و اجتماعی را فراهم آورند.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تاکید کردانتخابات تشکل‌های دانشجویی را اواخر مهرماه خواهیم داشت و لازم است از اکنون برنامه ریزی لازم صورت گیرد.

دکتر زارع چاهوکی با اشاره به اینکه یکی از معیارها برای انتخاب کانون و انجمن علمی برتر درصد مشارکت دانشجویان است، افزود: در جهت آماده سازی برای سال تحصیلی جدید، تغییراتی در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان در حال انجام است.

وی افزود: در تلاش هستیم از اوایل سال تحصیلی جدید، کل فرایند امور تشکل‌های دانشجویی از طریق سامانه انجام شود. همچنین در آستانه سال تحصیلی جدید کارگاه‌های آموزشی برای کارشناسان فرهنگی دانشگاه تهران به مدت سه روز در شهریورماه برگزار خواهد شد.

علیرضا صبا در این جلسه در خصوص آماده‌سازی پوسترهای جشنواره فرهنگ توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: صفحه جشنواره در اینستاگرام فعال شده است و تمامی محتواهای تهیه شده، در آن قرار گرفته است.

وی ادامه داد: بحث پخش زنده جشنواره فرهنگ بهتر است، پیگیری شود تا با توجه به شرایط موجود، افراد بیشتری از جشنواره بهره ببرند

صبا بیان کرد: باید گزارش فعالیت کانون‌ها از اسفند 99 تا پایان شهریور ماه 1400 ارائه شود و ارتباطی به شرکت در جشنواره فرهنگ ندارد

صبا تاکید کرد: برای کانون‌های غیر فعال و دو کارته، فراخوانی تهیه خواهد شد و پس از تایید، به اطلاع عزیزان خواهد رسید.

قوشچیان در این جلسه بیان کرددر خصوص ثبت نام در جشنواره فرهنگ، فیلم‌هایی تهیه شده است که در سامانه بیان و صفحه اینستاگرام جشنواره فرهنگ منتشر شده و در دسترس است.

وی ادامه داد: پیشنهاد می‌کنم، نشریات علمی در جشنواره فرهنگ در بخش انجمن‌ها قرار بگیرد و دیگر آثار نشریات، در بخش نشریات شرکت داشته باشند

قوشچیان تاکید کرد: انجمن‌ها برای شرکت در بخش رقابتی جشنواره فرهنگ، می‌توانند آثار و فعالیت‌های ارزشمندی که طی یک سال گذشته داشته‌اند را ارسال کنند و برای بخش نمایشگاهی جشنواره نیز برنامه‌هایی در نظر گرفته شده است.

در ادامه جلسه دیگر فعالان تشکل‌های دانشجویی سوالات، نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند و دکتر محمد علی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به موضوعات مطرح شده، پاسخ داد.

انتهای خبر/