پنجمین جلسه وبیناری با فعالان تشکل‌های دانشجویی برگزار شد

1400/05/05 |  تعداد بازدید : 125 بار

پنجمین جلسه وبیناری با فعالان تشکل‌های دانشجویی در روز دوشنبه 4 مرداد ماه برگزار شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دومین جلسه وبیناری سه ماهه دوم سال 1400 با فعالان تشکل‌های دانشجویی با حضور دکتر محمد علی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، دکتر احمدی مدیرکل فرهنگی و اجتماعی و کارشناسان حوزه فرهنگی و اجتماعی امروز دوشنبه 4 مرداد ماه برگزار شد.

دکتر محمد علی زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در ابتدای جلسه گفت: مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه تهران با همکاری معاونت فرهنگی و اجتماعی و تشکل های دانشجویی جشنواره یادگیری الکترونیکی را برگزار می کند. این جشنواره فرصت خوبی است تا دانشجویان به عنوان بهره بردار یادگیری الکترونیک، نقاط قوت و ضعف این نوع آموزش را ارائه و برای آینده یادگیری الکترونیک در پساکرونا طرح و ایده بدهند.

وی ادامه داد: تلاش کردیم تا تشکل‌های دانشجویی در جشنواره یادگیری الکترونیک مشارکت داشته باشند از این رو نمایندگان انجمن‌های علمی و کانون‌های فرهنگی به عنوان اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره انتخاب شدند.

دکتر زارع چاهوکی بیان کرد: نظرات و دیدگاه‌های دانشجویان را در خصوص یادگیری الکترونیک باید جویا شویم و آن را انتقال دهیم تا مشکلات سامانه یادگیری الکترونیک کاهش یابد وهمچنین پیشنهاداتی برای ارتقای آن در آینده داشته باشیم.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تاکید کرد: از فعالان فرهنگی و اجتماعی دانشگاه می­خواهیم نظرات و پیشنهادات خود را در خصوص برنامه‌های استقبال از نودانشجویان سال 1400 ارائه دهند.

دکتر زارع چاهوکی در ادامه در خصوص سومین جشنواره فرهنگ دانشگاه تهران و عضوگیری تشکل های دانشجویی توضیحاتی ارائه کرد.

در ادامه جلسه فعالان تشکل‌های دانشجویی نقطه نظرات، پیشنهادات، انتقادات و سوالات خود را مطرح کردند و دکتر زارع چاهوکی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران پاسخگوی آنان بود.

گفتنی است؛ این جلسات در دوشنبه اول هر ماه ساعت 17-18:30 به صورت غیرحضوری با هدف ایجاد بستری برای ارتباط فعالان فرهنگی و ایجاد با حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می شود.

تقویم جلسات وبیناری با فعالان تشکل‌های دانشجویی در سه ماهه دوم ۱۴۰۰