چهارمین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار شد

1400/04/28 |  تعداد بازدید : 319 بار

چهارمین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» با موضوع «مهارت‌های تیم سازی و کارگروهی» با تدریس دکتر محمد عزیزی برگزار شد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ چهارمین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» با موضوع «مهارت‌های تیم سازی و کارگروهی» با تدریس دکتر محمد عزیزی روز یکشنبه ۲۷ تیرماه برگزار شد.

دکتر محمد عزیزی در این جلسه در خصوص «توسعه شایستگی تیم سازی دانشجویان» مطالبی را مطرح کرد.  وی همچنین درباره «ضرورت و اهمیت تشکیل تیم»، «کسب شایستگی تیم سازی»، «یادگیری چگونگی مدیریت و نگهداری تیم» و «حل مسائل و چالش‌های تیم سازی» سخنانی را ارائه کرد.

دکتر عزیزی با تاکید بر اینکه برای تشکیل تیم و مدیریت آن باید مهارت‌ها و آموزش‌هایی را کسب کرد. یکی از دلایل شکست استارتاپ‌ها نداشتن تیم مناسب است، که این مطلب نشان دهنده اهمیت مهارت‌های اعضای تیم در مدیریت کسب و کار است، گفت: عوامل موثر برعملکرد تیم سازی را شامل زمینه، ترکیب، تغییر و شایستگی‌ها دانست.

موضوعاتی از قبیل «مزایای تشکیل یک تیم موثر برای رسیدن به هدف» و «شناسایی نقاط قوت و ضعف با تیم‌سازی» در این کارگاه مطرح شد.

دکترعزیزی درباره چالش‌های تیم سازی توضیحاتی را ارائه کرد و گفت: تشکیل تیم با عملکرد مناسب می‌تواند در مسیر رسیدن به هدف کمک کننده باشد البته با تیم سازی، تعارض نیز به وجود می‌آید زیرا نظرات اعضا مختلف و متفاوت است.

وی، دلایل عدم توجه به کار تیمی و دلایل عملکرد ضعیف تیم‌ها را برشمرد، بیان کرد: مهارت‌های مورد نیاز از جمله «ایجاد و اطلاع رسانی قواعد و مقررات»، «نظارت بر عملکرد و برنامه ریزی جلسات» و ... باید در تیم سازی مورد توجه قرار گیرد.

گفتنی است؛ در ابتدای جلسه مهندس مهشاد منوچهری دبیر «جشنواره قرن» درباره ثبت ایده در سامانه جشنواره توضیحاتی را ارائه کرد.

- وبینار «استراتژی‌های کسب و کار»، روز یکشنبه بیست و چهارم مرداد ماه با تدریس دکتر علی داوری استادیار دانشکده کارآفرینی؛

ثبت نام در وبینار "استراتژی‌های کسب و کار"

-وبینار «تأمین مالی طرح‌های کسب و کار»، روز یکشنبه بیست و یکم شهریور ماه با تدریس دکتر هستی چیت سازان استادیار دانشکده کارآفرینی.

ثبت نام در وبینار "تأمین مالی طرح‌های کسب و کار"

وبینارها در تاریخ اعلام شده ساعت 18-19:30 به‌صورت برخط در سامانه https://vroom.ut.ac.ir/cul2  برگزار خواهد شد. برای شرکت کنندگان در این وبینارها از سوی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گواهی صادر خواهد شد.

شایان ذکر است؛ مرکز مدیریت مهارت آموزشی و مشاوره شغلی معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری «بنیاد حامیان دانشگاه تهران»، «بنیاد نیکوکاری جمیلی» و «دبیرخانه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان»، سلسله وبینارهای «از ایده تا عمل» را برگزار می‌کند.

اولین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار شد

دومین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار شد