اطلاعیه شماره 3/ تمدید فرصت ثبت نام در بخش غیر معارفی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان

1400/04/22 |  تعداد بازدید : 236 بار

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ فرصت ثبت نام در بخش غیر معارفی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان تا روز 15 مرداد ماه تمدید شد.

دانشگاهیان می‌توانند حداکثر تا 15 مرداد ماه برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir مراجعه کنند.

آثار بخش غیرمعارفی شامل بخش‌های پژوهشی، فناوری، هنری، ادبی، مقاله‌نویسی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و نوآفرینی قرآنی را می‌توانید حداکثر تا 15 مرداد به رایانامه cultural@ut.ac.ir ارسال کنید.
بخش‌ها و رشته‌های این مسابقه به شرح زیر است:

- بخش آوایی (شامل 8 رشته): قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، اذان (برادران)، تواشیح و هم خوانی (برادران)؛
- بخش پژوهشی (شامل 3 رشته): مقاله‌نویسی، تلخیص کتاب و نقد کتاب؛
- بخش فناوری (شامل 3 رشته): تولید نرم‌افزار، تولید اپلیکشین، کانال شبکه‌های مجازی؛
- بخش هنری (شامل 7 رشته): خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، فیلم کوتاه، عکس، معرق و منبت، طراحی پوستر؛
- بخش ادبی (شامل 4 رشته): شعر، داستان، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی؛
- بخش نهج‌البلاغه (شامل 3 رشته): مقاله نویسی و حفظ فرازهای نهج‌البلاغه؛
- بخش صحیفه سجادیه ( شامل 4 رشته): مقاله نویسی، حفظ فرازهای صحیفه سجادیه و دعاخوانی ویژه فرازهای صحیفه سجادیه؛
- بخش نوآفرینی قرآنی (استارت آپ های قرآنی ): ایده شو(ایده‌پردازی نوآفرینی قرآنی).

گفتنی است در خصوص بخش معارفی این دوره از مسابقات دانشجویان دانشگاه تهران می توانند تا 15 مرداد ماه با مراجعه به سامانه quranst.pnu.ac.ir ثبت نام کنند. آزمون بخش معارفی به صورت برخط در روز دوشنبه 18 مرداد ماه ساعت 8-14 در این سامانه برگزار خواهد شد. جزییات آزمون رشته‌های قرائت، اذان، تواشیح و همخوانی متعاقبا اعلام خواهد شد.