اطلاعیه شماره 2 / جزئیات برگزاری آزمون بخش کتبی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان

1400/04/22 |  تعداد بازدید : 368 بار

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در خصوص برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران طی اطلاعیه‌ای پیرو فراخوان قبلی و با توجه به ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان اعلام کرد:

آزمون بخش‌های کتبی شامل:
- بخش آوایی: حفظ ۵ جز اول، حفظ ۱۰ جز اول، حفظ ۲۰ جز اول و حفظ کل؛
- بخش معارف قرآنی: آشنایی با احادیث اهل بیت، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با سیره معصومین (ع)، احکام، پرسمان قرآنی و سبک زندگی اسلامی و ایرانی؛

رشته‌های معارفی از دو بخش نهج‌البلاغه و صحیفه سجادیه (معارف نهج البلاغه و معارف صحیفه سجادیه) در روز دوشنبه ۱۸ مرداد ماه برگزار می‌شود.

آزمون به صورت برخط در روز دوشنبه 18 مرداد ماه ساعت 8-14 در سامانه quranst.pnu.ac.ir برگزار می‌شود. دانشجویان از  ۱۵ تیر ماه تا ۱۵ مرداد ماه فرصت دارند برای ثبت نام و دریافت نام کاربری به سامانه برگزاری آزمون این مسابقات مراجعه کنند. در هنگام ثبت نام در بخش نام استان و شهر، تهران و همچنین در بخش نام مرکز و سازمان، گزینه وزارت علوم و در بخش نام رشته، نام دانشگاه تهران ثبت شود.