اطلاعیه/ جزئیات برگزاری آزمون بخش کتبی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان

1400/04/15 |  تعداد بازدید : 315 بار

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران در خصوص برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان اطلاعیه‌ای صادر کرد.

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران طی اطلاعیه‌ای پیرو فراخوان قبلی و با توجه به ابلاغ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در خصوص برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان اعلام کرد:

آزمون بخش‌های کتبی شامل:

- بخش آوایی: حفظ ۵ جز اول، حفظ ۱۰ جز اول، حفظ ۲۰ جز اول و حفظ کل؛

- بخش معارف قرآنی: آشنایی با احادیث اهل بیت، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با سیره معصومین (ع)، احکام، پرسمان قرآنی و سبک زندگی اسلامی و ایرانی؛

- بخش معارف نهج‌البلاغه؛

- بخش معارف صحیفه سجادیه.

این دوره از مسابقات به صورت برخط در روز دوشنبه 28 تیر ماه از ساعت 8-14 در سامانه http://quranst.pnu.ac.ir/ برگزار می‌شود. دانشجویان تا روز جمعه 25 تیر ماه فرصت دارند تا با مراجعه به این سامانه نسبت به ثبت نام اقدام کنند.

برای شرکت در سایر بخش‌ها می‌توانید حداکثر تا روز یکشنبه 20 تیرماه به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی به آدرس cultural.ut.ac.ir  مراجعه فرمایید. برای کسب اطلاعات بیشتر روی اینجا کلیک کنید.

شایان ذکر است؛ در هنگام ثبت نام در بخش نام استان و شهر، تهران و همچنین در بخش نام مرکز و سازمان، گزینه وزارت علوم انتخاب شود.آزمون بخش آوایی متعاقباً اطلاع رسانی خواهد شد.