دومین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار شد

1400/03/24 |  تعداد بازدید : 225 بار

به گزارش دفتر ارتباطات و امور رسانه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دومین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» با موضوع «چگونگی ثبت ایده در جشنواره قرن» برگزار شد.

این وبینار امروز یکشنبه بیست و سوم خرداد ماه از ساعت ۱۸ تا ۱۹:۳۰ با تدریس مهندس مهشاد منوچهری صورت گرفت. ضمن تشریح چگونگی ثبت ایده در جشنواره قرن به سوالات شرکت کنندگان در وبینار پاسخ داده شد.

همچنین در ادامه وبینار مهندس سروش مودب دبیر کمیته کسب و کار در خصوص مدل‌های کسب و کار و چگونگی ثبت ایده در جشنواره قرن توضیحاتی را ارائه داد.

گفتنی است؛ سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» با هدف آشنایی دانشجویان با اصول ایده‌پردازی، تبدیل ایده به کالا یا خدمات و عرضه به جامعه و آشنایی با اصول ایجاد کسب و کار برگزار می‌شود.

برای شرکت کنندگان در این وبینارها از سوی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گواهی صادر خواهد شد.

وبینارهای زیر مطابق تقویم زمانی ساعت ۱۸ تا تا ۱۹:۳۰ به‌صورت برخط در سامانهvroom.ut.ac.ir/cul2  برگزار خواهد شد. علاقمندان می‌توانند برای شرکت در وبینارهای زیر در سامانه ثبت‌نام کنند:

- وبینار «مبانی کارآفرینی»، روز یکشنبه سی‌ام خرداد ماه با تدریس دکتر زهرا آراستی دانشیار دانشکده کارآفرینی؛

ثبت نام در وبینار «مبانی کارآفرینی»

- وبینار «مهارت‌های تیم‌سازی و کارگروهی»، روز یکشنبه بیست و هفتم تیر ماه با تدریس دکتر محمد عزیزی استادیار دانشکده کارآفرینی؛

ثبت نام در وبینار «مهارت‌های تیم‌سازی و کارگروهی»

- وبینار «استراتژی‌های کسب و کار»، روز یکشنبه بیست و چهارم مرداد ماه با تدریس دکتر علی داوری استادیار دانشکده کارآفرینی؛

ثبت نام در وبینار «استراتژی‌های کسب و کار»

- وبینار «تأمین مالی طرح‌های کسب و کار»، روز یکشنبه بیست و یکم شهریور ماه با تدریس دکتر هستی چیت سازان استادیار دانشکده کارآفرینی.

ثبت نام در وبینار «تأمین مالی طرح‌های کسب و کار»

شایان ذکر است؛ مرکز مدیریت مهارت آموزشی و مشاوره شغلی معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری «بنیاد حامیان دانشگاه تهران»، «بنیاد نیکوکاری جمیلی» و «دبیرخانه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان»، سلسله وبینارهای «از ایده تا عمل» را برگزار می‌کند.