فراخوان سومین مسابقه سالانه «خودنویس» برای نوقلم‌ها منتشر شد

1400/03/13 |  تعداد بازدید : 639 بار

فراخوان سومین مسابقه سالانه «خودنویس» با موضوع «امید و باور به توان مردم» برای نوقلم‌ها منتشر شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ فراخوان سومین مسابقه سالانه «خودنویس» با موضوع «امید و باور به توان مردم» برای نوقلم‌ها منتشر شد و مراسم افتتاحیه «خودنویس ۳» امروز چهارشنبه ۱۲ خرداد ۱۴۰۰ در دانشگاه تهران برگزار شد.

شرکت‌کنندگان درصورت «نداشتن اثر منتشرشده» می‌توانند تا ۳۱ تیرماه طرح‌های داستانی خود را که کمتر از ۱۰۰۰ کلمه است از طریق سایت خودنویس به نشانی Khodnevis.ir ارسال کنند.

جوایز مسابقه:

نفر اول: ۱۰۰ میلیون ریال
نفر دوم: ۷۰ میلیون ریال
نفر سوم: ۵۰ میلیون ریال

۲۰ نفر برتر در کارگاه‌های مجازی خودنویس زیرنظر مربی‌های عرصه داستان‌نویسی شرکت خواهند کرد و آثار آن‌ها نیز منتشر خواهد شد.

نشرسرای خودنویس در سال ۱۳۹۷ با هدف کشف و پرورش استعداد نویسندگی فعالیت خود را آغاز کرد. میرزا مقنی گورکن (علی درزی)، تنها در سامسون (ترکان‌ قربان‌زاده)، فراتر از جنون (سیدمرتضی امیری) و چند اثر دیگر از جمله آثار برگزیده خودنویس ۱ بودند که به همت نشرسرای خودنویس در سال ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ منتشر شدند.

علاقه‌مندان می‌توانند اخبار مسابقه خودنویس ۳ را از طریق سایت Khodnevis.ir و اینستاگرام خودنویس Instagram.com/khodnevis99 دنبال کنند.

شایان ذکر است؛ این مسابقه با همکاری نشر صاد و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران به دبیری جواد محقق برای علاقه‌مندان داستان‌نویسی در سراسر ایران برگزار می‌شود.