برگزاری انتخابات شورای مرکزی دفاتر دانشکده‌ای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران

1400/03/11 |  تعداد بازدید : 104 بار

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ انتخابات شورای مرکزی دفاتر دانشکده‌ای جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه تهران، روز شنبه 22 خرداد ماه برگزار می‌شود.

بنا بر اعلام آن تشکل، کلیه دانشجویان متعهد و دغدغه مند دانشگاه تهران می‌توانند برای ثبت‌نام در این انتخابات به آدرس b2n.ir/entjad مراجعه کنند و پس از گذراندن مراحل تایید صلاحیت، در شورای دفاتر دانشکده‌ای جاد فعالیت کنند.

مهلت ثبت نام تا روز جمعه 14 خرداد ماه است و انتخابات روز شنبه 22 خرداد ماه برگزار می‌شود.

برای ثبت نام در انتخابات از طریق این لینک b2n.ir/entjad اقدام کنید. همچنین دانشجویان علاقه‌مند جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره‌های 09130991502 (برادران) و 09361816455 (خواهران) تماس گیرند و یا به شناسه (@jad_ut) در شبکه‌های اجتماعی مراجعه کنند.