اولین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار شد

1400/03/04 |  تعداد بازدید : 372 بار

اولین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» با عنوان «ایده‌یابی و شناسایی فرصت» برگزار شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ اولین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» با عنوان «ایده‌یابی و شناسایی فرصت» روز یکشنبه دوم خرداد ماه برگزار شد.

گفتنی است؛ مدرس این وبینار دکتر مرضیه افتخاری استادیار دانشکده کارآفرینی بوده است. تمامی وبینارها در تاریخ اعلام شده ساعت 18-19:30 به‌صورت برخط در سامانه vroom.ut.ac.ir/cul2 برگزار خواهد شد. برای شرکت کنندگان در این وبینارها از سوی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گواهی صادر خواهد شد.

سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» با هدف آشنایی دانشجویان با اصول ایده‌پردازی، تبدیل ایده به کالا یا خدمات و عرضه به جامعه و آشنایی با اصول ایجاد کسب و کار برگزار می‌شود.

شایان ذکر است؛ مرکز مدیریت مهارت آموزشی و مشاوره شغلی معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری «بنیاد حامیان دانشگاه تهران»، «بنیاد نیکوکاری جمیلی» و «دبیرخانه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان»، سلسله وبینارهای «از ایده تا عمل» را برگزار می‌کند.