سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار می‌شود

1400/03/24 |  تعداد بازدید : 1908 بار

سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» در دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» با هدف آشنایی دانشجویان با اصول ایده­پردازی، تبدیل ایده به کالا یا خدمات و عرضه به جامعه و آشنایی با اصول ایجاد کسب و کار برگزار می‌شود.

فهرست وبینارهای آموزشی به شرح زیر است:

- وبینار «سبک زندگی؛ کارآفرینی یا کارمندی»، روز یکشنبه دوم خرداد ماه با تدریس دکتر کمال سخدری استادیار دانشکده کارآفرینی؛

- وبینار «چگونگی ثبت ایده در جشنواره قرن» روز یکشنبه، بیست و سوم خرداد ماه با تدریس مهندس مهشاد منوچهری از دبیرخانه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان؛

ثبت نام در وبینار "چگونگی ثبت ایده در جشنواره قرن"

- وبینار «مبانی کارآفرینی»، روز یکشنبه سی‌ام خرداد ماه با تدریس دکتر زهرا آراستی دانشیار دانشکده کارآفرینی؛

ثبت نام در وبینار "مبانی کارآفرینی"

- وبینار «مهارت‌های تیم‌سازی و کارگروهی»، روز یکشنبه بیست و هفتم تیر ماه با تدریس دکتر محمد عزیزی استادیار دانشکده کارآفرینی؛

ثبت نام در وبینار "مهارت‌های تیم‌سازی و کارگروهی"

- وبینار «استراتژی‌های کسب و کار»، روز یکشنبه بیست و چهارم مرداد ماه با تدریس دکتر علی داوری استادیار دانشکده کارآفرینی؛

ثبت نام در وبینار "استراتژی‌های کسب و کار"

- وبینار «تأمین مالی طرح‌های کسب و کار»، روز یکشنبه بیست و یکم شهریور ماه با تدریس دکتر هستی چیت سازان استادیار دانشکده کارآفرینی.

ثبت نام در وبینار "تأمین مالی طرح‌های کسب و کار"

گفتنی است وبینارها در تاریخ اعلام شده ساعت 18-19:30 به‌صورت برخط در سامانه https://vroom.ut.ac.ir/cul2 برگزار خواهد شد. برای شرکت کنندگان در این وبینارها از سوی اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران گواهی صادر خواهد شد.

شایان ذکر است؛ مرکز مدیریت مهارت آموزشی و مشاوره شغلی معاونت فرهنگی و اجتماعی با همکاری «بنیاد حامیان دانشگاه تهران»، «بنیاد نیکوکاری جمیلی» و «دبیرخانه جشنواره اندیشمندان و دانشمندان جوان»، سلسله وبینارهای «از ایده تا عمل» را برگزار می‌کند.

اولین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار شد

دومین وبینار از سلسله وبینارهای آموزشی «از ایده تا عمل» برگزار شد