‌‌ دانشجوی دانشگاه تهران «جایزه ملی جوان نوآور ماندگار» را دریافت کرد

1400/02/31 |  تعداد بازدید : 403 بار

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ در اولین جایزه ملی جوان نوآور ماندگار، طرح کاربردی و نوآورانه امیرحسین راحمی، دانشجوی رشته فقه و حقوق دانشکده الهیات دانشگاه تهران، با عنوان خیریه دانش بنیان، با حضور دکتر سیدعباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور و سعید اوحدی رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران مورد تقدیر قرار گرفت.

هیات داوران اولین جایزه ملی جوان نوآور ماندگار را به طرح خیریه دانش بنیان به‌خاطر خلاقیت در برطرف کردن نیاز جامعه در مسائل خدمت‌رسانی اهدا کرد.

شایان ذکر است؛ جایزه ملی جوان نوآور ماندگار، به‌صورت سالانه به دانشجویان خلاق و نوآور اجتماعی در راستای توسعه پایدار کشور، اهدا می‌شود.

این جایزه که مزین به نام دانشجوی شهید مصطفی موسوی است به همت دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می‌شود.