دبیر کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان دانشگاه تهران انتخاب شد

1400/02/23 |  تعداد بازدید : 651 بار

اولین جلسه شورای مرکزی کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان دانشگاه تهران برگزار شد و لمیاء فارسی به عنوان دبیر این کانون انتخاب شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، اولین جلسه شورای مرکزی کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان دانشگاه تهران روز 21 اردیبهشت ماه در سالن گفتگوی باشگاه دانشجویان برگزار شد.

در این جلسه اعضای شورای مرکزی کانون، برای مدت یک سال، لمیاء فارسی را به عنوان دبیر کانون فرهنگی و اجتماعی کارکنان دانشگاه تهران انتخاب کردند.

گفتنی است انتخابات شورای مرکزی این کانون 11 اردیبهشت در سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی به صورت الکترونیک برگزار شد و لمیاء فارسی، زهرا اویسی، نغمه الهی، حمید نیروی آغمیونی، میثم پورکریمان به عنوان اعضای اصلی و احسان عبائی و لاله کوه‌بر به عنوان اعضای علی‌البدل شورای مرکزی این کانون انتخاب شدند.