فراخوان شرکت در مسابقات قرآن و عترت سال 1400 دانشگاه تهران

1400/02/17 |  تعداد بازدید : 2974 بار

مرحله دانشگاهی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان و هشتمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران در 9 بخش و 40 رشته برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مرحله دانشگاهی سی و ششمین دوره مسابقات قرآن و عترت (علیهم السلام) دانشجویان و هشتمین دوره مسابقات قرآن و عترت ویژه کارکنان و اعضای هیات علمی دانشگاه تهران در 9 بخش و 40 رشته برگزار می‌شود. بخش‌ها و رشته‌های این مسابقه به شرح زیر است:

- بخش آوایی (شامل 8 رشته): قرائت تحقیق، قرائت ترتیل، حفظ ۵ جزء اول، حفظ ۱۰ جزء اول، حفظ ۲۰ جزء اول، حفظ کل، اذان (برادران)، تواشیح و هم خوانی (برادران)؛

- بخش معارف قرآنی (شامل 7 رشته): آشنایی با احادیث اهل بیت، حفظ موضوعی قرآن کریم، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با سیره معصومین(ع)، احکام، پرسمان قرآنی و سبک زندگی اسلامی و ایرانی؛

- بخش پژوهشی (شامل 3 رشته): مقاله‌نویسی، تلخیص کتاب و نقد کتاب؛

- بخش فناوری (شامل 3 رشته): تولید نرم‌افزار، تولید اپلیکشین، کانال شبکه‌های مجازی؛

- بخش هنری (شامل 7 رشته): خوشنویسی، نقاشی، تذهیب، فیلم کوتاه، عکس، معرق و منبت، طراحی پوستر؛

- بخش ادبی (شامل 4 رشته): شعر، داستان، نمایشنامه نویسی و فیلم نامه نویسی؛

- بخش نهج‌البلاغه (شامل 3 رشته): معارف نهج البلاغه، مقاله نویسی و حفظ فرازهای نهج‌البلاغه؛

- بخش صحیفه سجادیه ( شامل 4 رشته): معارف صحیفه سجادیه، مقاله نویسی، حفظ فرازهای صحیفه سجادیه و دعاخوانی ویژه فرازهای صحیفه سجادیه؛

- بخش نوآفرینی قرآنی (استارت آپ های قرآنی ): ایده شو (ایده‌پردازی نوآفرینی قرآنی).

دانشگاهیان می‌توانند حداکثر تا 20 تیرماه برای ثبت‌نام و کسب اطلاعات به سامانه جامع فرهنگی و اجتماعی نگارستان به آدرس cultural.ut.ac.ir مراجعه کنند.

آخرین فرصت ارسال آثار بخش‌های پژوهشی، هنری، ادبی، مقاله‌نویسی نهج البلاغه و صحیفه سجادیه و نوآفرینی قرآنی تا 30 تیرماه و به رایانامه cultural@ut.ac.ir خواهد بود. آزمون بخش‌های آوایی و معارف قرآنی، نهج البلاغه و صحیفه سجادیه در هفته آخر تیرماه برگزار می‌شود که جزییات آن اطلاع‌رسانی خواهد شد.