حمایت‌های بنیاد حامیان دانشگاه تهران و بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی از انجمن‌های علمی و نشریات دانشجویی دانشگاه تهران / حمایت از ۳۰ نشریه دانشگاه تهران توسط بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی

1400/01/30 |  تعداد بازدید : 222 بار

بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی از ۳۰ نشریه انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران حمایت کرده است.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ بنیاد حامیان دانشگاه تهران و بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی در سال ۱۳۹۹ از مسابقه ارائه سه دقیقه‌ای پایان نامه دانشجویی و ششمین دوره مسابقه سخنرانی‌های ترویجی با موضوع آزاد دلتا حمایت کرده است.

در بخش نشریات انجمن‌های علمی دانشجویی نیز از انتشار ۳۰ نشریه توسط بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی حمایت شد. از بین نشریه‌های حمایت شده، نشریه‌های دلتا، دریچه معماری، دنا، پژوهان، دامستیک، گیاهپزشک، صنعت سبز نوین و جوانه موفق شدند از معاونت پژوهشی دانشگاه امتیاز نشریه حرفه‌ای را دریافت کنند. در سال ۱۳۹۹ نشریات انجمن‌های علمی فعالیت مطلوبی را داشتند و از نظر تعداد با رشد ۳۵ درصدی به ۸۸ نشریه رسیده است.

گفتنی است؛ با هدف قدردانی از دانشجویان فعال فرهنگی و اجتماعی، بنیاد علمی آموزشی قلم‌چی به ۱۰۰۰ دانشجو تا سقف هر دانشجو دو میلیون ریال بن خرید کتاب اهدا کرد.