اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی 20 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود

1400/01/25 |  تعداد بازدید : 306 بار

آیین اختتامیه اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی به‌صورت برخط 20 اردیبهشت ماه با هدف ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تحقق دانشگاه اجتماعی برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ آیین اختتامیه اولین جشنواره ترویج مسئولیت‌پذیری اجتماعی در سه بخش علمی، ادبی و هنری و اعطای «تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی دانشگاه تهران» به‌صورت برخط در سامانه vroom.ut.ac.ir/cul2 روز دوشنبه 20 اردیبهشت ماه برگزار می‌شود.

گفتنی است‌؛ فرصت ارسال آثار به این جشنواره در 15 فروردین ماه به پایان رسید و بعد از ارزیابی آثار ارسالی، منتخبان بخش‌های ادبی و هنری و اعطای تندیس مسئولیت‌پذیری اجتماعی در آیین اختتامیه معرفی خواهند شد. همچنین مقاله‌های پذیرش شده بخش علمی به‌صورت الکترونیک منتشر و با کد اختصاصی 62834-99200 در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) نمایه خواهند شد.

جزییات برنامه‌های آیین اختتامیه متعاقبا در سامانه جشنواره به آدرس srpf.ut.ac.ir اطلاع‌رسانی می‌شود.