دومین مدرسه مجازی کسب و کار در بیوتکنولوژی برگزار می‌شود

دومین مدرسه مجازی کسب و کار در بیوتکنولوژی توسط انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ دومین مدرسه مجازی کسب و کار در بیوتکنولوژی با تدریس مهدی طالبی، مشاور شرکت های سرمایه گذاری حوزه سلامت توسط انجمن علمی دانشجویی بیوتکنولوژی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

این دوره در روزهای یکشنبه از ساعت ۵ تا ۷ و پنج شنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ برگزار می‌شود و از ۲۶ مرداد تا ۲۳ شهریور به طول می‌انجامد.
دانشجویان برای شرکت در این دوره می‌توانند از طریق لینک eventbox.ir/biotechschool برای ثبت نام اقدام کنند. به شرکت کنندگان گواهی معتبر داده می شود.

گفتنی است؛ این دوره برای آشنایی دانشجویان بیوتکنولوژی با مفاهیم اقتصادی و مالی تدارک دیده شده است. تا با آشنایی با مؤلفه‌های ارزیابی یک طرح، بتوانند ایده‌های خود را ارزیابی کنند. در واقع پس از گذراندن این دوره، می‌توانند ایده‌های خود را در جهت برآوردن نیازهای صنعت جهت‌دهی‌ کنند و از صرف وقت بر ایده‌هایی که قابلیت صنعتی شدن ندارند دوری کنند. همچنین در این دوره با نحوه استفاده از Excel و Comfar برای انجام مطالعات امکان سنجی آشنا شده و به عنوان پروژه، یک طرح تجاری را ارزیابی خواهند کرد.