برگزاری سومین مرحله کتابخوانی هشت بهشت

سومین مرحله از مجموعه مسابقات کتابخوانی دانشجویی هشت بهشت جمعه ۲۸ شهریور ماه به صورت آنلاین ویژه دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۱ (استان‌های تهران و البرز) برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، سومین مرحله از مجموعه مسابقات کتابخوانی دانشجویی هشت بهشت ویژه دانشجویان دانشگاه‌های منطقه ۱ (استان‌های تهران و البرز) جمعه ۲۸ شهریور ماه به صورت آنلاین برگزار می‌شود.

نسخه معتبر رمان دو جلدی بینوایان چاپ انتشارات امیر کبیر برای سومین دوره از مجموعه مسابقات کتابخوانی هشت بهشت در نظر گرفته شده است.

تاکنون دو مرحله از این مسابقات برگزار شده است، به طوری که ۷ خرداد نخستین مرحله آزمون با عنوان کتاب «علی از زبان علی» و ۳۰ خرداد دومین مرحله آزمون با عنوان کتاب «جوان و انتخاب بزرگ» به صورت آنلاین برگزار شد.

گفتنی است؛ در قالب این طرح هر ماه یک کتاب و یک مسابقه برگزار و هر مسابقه ۲۴ برگزیده خواهد داشت (به ازای هر ۱۵۰ شرکت‌کننده ۴ برگزیده). پس از برگزاری ۸ مسابقه طی یکسال جایزه ویژه ۸ بهشت به ۸ برگزیده‌ای تعلق می‌گیرد که طی این مدت(۸ دوره مسابقه) بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند.

شایان ذکر است؛ این مسابقات توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌‌شود.

جایزه‌ای به ارزش ۵ میلیون ریال برای ۸ برگزیده نهایی در نظر گرفته است و برای ایجاد رقابت عادلانه‌تر برای شرکت‌کنندگان در این طرح، امکان کسب امتیاز به ۳ روش‌ فراهم شده است.

دانشجویان علاقه‌مند می‌توانند برای شرکت در مسابقات کتابخوانی هشت بهشت یا جهت کسب اطلاعات بیشتر برای ثبت‌نام به سایت مسابقه کتابخوانی به نشانی bookrc.ir مراجعه کنند.