برگزاری جشنواره بین‌المللی مجازی نمایش عروسکی دانشجویی

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جشنواره بین‌المللی مجازی نمایش عروسکی دانشجویی، به دبیری مهشید موسوی برگزار می شود.

جشنواره طبق فراخوان اولیه از روز ۲۷ اردیبهشت تا ۲۰ خرداد آماده دریافت آثار از داوطلبین بود که پس از پایان مهلت ارسال آثار کادر دبیرخانه به علت تقاضای داوطلبین تصمیم به تمدید جشنواره گرفت و طبق فراخوان دوم مهلت ارسال آثار تا ۳ تیر تمدید شد.

در بخش داخلی از شهر اصفهان ۷، تهران ۲۶، یزد ۷، شاهین شهر ۳، تبریز ۳، کرج ۳، شیراز ۴، نجف آباد ۲، اهواز ۲، شهرکرد ۲ و از شهرهای آبادان، کرمان، چهاردانگه، شهر قدس، مهاباد، دزفول، اراک، قزوین، آمل، مشهد، مبارکه، قم، بندرعباس و خرم آباد هر کدام ۱ اثر ارسال شد و همچنین در بخش بین‌الملل از کشور لهستان ۴، آرژانتین ۳، روسیه ۱۱، فرانسه ۲، آفریقای جنوبی ۲ و از کشورهای برزیل، ایتالیا، آمریکا، اسپانیا، اکوادور و اسلواکی هر کدام یک اثر دریافت شده است.

مجموعاً در این بازه زمانی ۱۰۱ اثر به جشنواره ارسال شده است که روزانه پنج اثر درپیج رسمی جشنواره منتشر می‌شود. هیئت داوران مرحله اول، در حال بازبینی آثار هستند و به زودی نتایج مرحله اول جشنواره به شرکت کنندگان محترم اعلام می‌شود.

استاد مشاور و پیشنهاد دهنده جشنواره بهرام بهبهانی، مدیراجرایی فریما رضائیان پور، دستیار اجرایی الیکا شفیعی، مدیر روابط عمومی ملیحه جعفری، دستیار روابط عمومی کیانا شهروزی، مسئول مالی درنا رشیدزاده، مسئول اختتامیه و جوایز کیانا شهروزی و مهشید موسوی، مدیر رسانه‌ای مسئول تبلیغات زینب لک و روابط عمومی سپیده نیک نژاد عوامل برگزاری این جشنواره هستند.