جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه تهران برگزار شد

جلسه کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی امروز ۱۶ تیر ماه با حضور اعضای کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ جلسه کمیته ناظر بر نشریات امروز ۱۶ تیر ماه در تالار امیرکبیر با حضور اعضای کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی برگزار شد.

در این جلسه با درخواست صدور مجوز نشریات حفاظت آب، خاک و هوا به صاحب امتیازی انجمن علمی دانشجویی اکوهیدرولوژی دانشگاه تهران و مدیر مسئولی سیده آمنه سجادی، ری را به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی ابوالفضل حسن پور، مدیریت و کسب و کار به صاحب امتیازی انجمن علمی کسب و کار مدیریت و مدیر مسئولی مهدی هوشمند و نشریه خبری- تحلیلی اداره کل فرهنگی و اجتماعی به صاحب امتیازی اداره کل امور فرهنگی و اجتماعی موافقت شد.

همچنین اعضای کمیته ناظر بر نشریات دانشگاهی با درخواست تغییرات در نشریات چرخه به مدیر مسئولی فاطمه سادات موسوی، وایک به مدیر مسئولی صدیقه شریف، راهبردهای حسابداری به مدیر مسئولی محمد درویشی و نشریه فانوس راه به صاحب امتیازی جامعه اسلامی دانشجویان و مدیر مسئولی محمدامین ساغندی موافقت کردند.