اعلام اسامی برگزیدگان دومین آزمون مسابقه کتابخوانی هشت بهشت

اسامی ۶ برگزیده دومین آزمون از سلسله مسابقات کتابخوانی هشت بهشت ویژه دانشجویان دانشگاه‌های تهران و البرز اعلام شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، آزمون کتاب «جوان و انتخاب بزرگ» دومین مسابقه از مجموعه مسابقات کتابخوانی هشت بهشت در روز ۳۰ خرداد ماه به صورت آنلاین برای دانشجویان دانشگاه‌های استان تهران و البرز برگزار شد که با توجه به شمار شرکت‌کنندگان، ۶ نفر برگزیده شدند.

«یاسر دکامی»، دانشجوی کارشناسی ارشد الکترونیک از دانشگاه شاهد با کسب ۱۰۰ امتیاز، «امین یوسفی»، دانشجوی کارشناسی ارشد مطالعات منطقه از دانشگاه تهران با ۹۵ امتیاز، «امین زین‌العابدین» دانشجوی دکتری عمران _ منابع آب از دانشگاه تهران با اخذ ۹۵ امتیاز، «سام فلاحی» دانشجوی کارشناسی ارشد کامپیوتر از دانشگاه مالک اشتر با کسب ۹۵ امتیاز، «رامین هاتفی اسکویی» دانشجوی کارشناسی ارشد میکروبیولوژی از دانشگاه شاهد با ۹۵ امتیاز و«الهام بنی‌حسن» دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه‌ریزی آموزشی از دانشگاه شهید بهشتی با کسب ۹۵ امتیاز ۶ منتخب این دوره از مسابقات شدند. به برگزیدگان این دوره از مسابقات جوایز نقدی تعلق می‌گیرد.

در قالب این طرح هر ماه یک کتاب و یک مسابقه برگزار و هر مسابقه ۲۴ برگزیده خواهد داشت (به ازای هر ۱۵۰ شرکت‌کننده ۴ برگزیده). پس از برگزاری ۸ مسابقه طی یکسال جایزه ویژه ۸ بهشت به ۸ برگزیده‌ای تعلق می‌گیرد که طی این مدت(۸ دوره مسابقه) بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند.

شایان ذکر است؛ این مسابقات توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌‌شود.