انتشار نشریات دانشجویی دانشگاه تهران به‌صورت الکترونیکی

برخی از نشریات دانشجویی دانشگاه تهران در خرداد ماه به‌صورت الکترونیکی منتشر شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ تعداد ۱۵ نشریه از نشریات دانشجویی دانشگاه تهران در زمینه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی، هنری، ادبی و ورزشی در خرداد ماه به‌صورت الکترونیکی منتشر شد.

نشریات دانشجویی انکار، آوای زمین، ایران ۱۴۰۴، ایران‌شناسی، برقرار، بهمن۵۷، بیدارگاه، پرومته، پویش، چرخه، دامستیک، دریچه، سپیدار، علوم سیاسی و وحدت به‌صورت الکترونیک در قالب گاه‌نامه، هفته‌نامه و فصلنامه در ماه خرداد منتشر شدند.

مدیر مسئول این نشریات به‌ترتیب محمدمهدی پرنیان‌چی، شقایق شفیعی دیزج، مجتبی اسدی، محمدعلی عزت‌زاده، محمدجواد دزواره، فاطمه امان کاه، علی اکبر کارگر، سید سهند مرتضوی، مهدی شاه محمد، محمدامین عبیدی قمی و فرزاد غفوری، پدرام فیضی، علی طلوعی، امیرمحمدکمالو، سیدمحسن حسینی هستند.

در این نشریات به موضوعات روز مانند ویروس کرونا و آموزش مجازی، دغدغه‌های دانشجویان در این ایام، مسائل سیاسی روز، هویت ملی ایرانی، جغرافیای ایران باستان، معنای وجود فیزیکی در عصر دیجیتال، مفهوم فضای خالی در هنر دوره‌ اسلامی و صنعت بی‌پناه دامپروری در طوفان کرونا و پسا کرونا پرداخته شده است.