برگزاری مجموعه مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» در دانشگاه تهران

مجموعه مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛  مجموعه مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» برای دانشگاه‌های منطقه یک (تهران و البرز) برگزار می‌شود.

گفتنی است؛ در قالب این طرح هر ماه یک کتاب و یک مسابقه برگزار می‌شود و هر مسابقه ۲۴ برگزیده خواهد داشت.

پس از برگزاری ۸ مسابقه طی یکسال، جایزه ویژه هشت بهشت به ۸ برگزیده‌ که طی این مدت بیشترین امتیاز را کسب کرده باشند، تعلق می‌گیرد.

ثبت‌نام و آزمون این دوره از مسابقات به صورت آنلاین برگزار می‌شود و علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به نشانی bookrc.ir مراجعه کنند.

مسابقات کتابخوانی «هشت بهشت» در سال نخست در دانشگاه‌های تهران و البرز و در دومین سال به صورت سراسری در کل کشور برگزار می‌شود. این طرح توسط معاونت فرهنگی سازمان جهاد دانشگاهی تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران برگزار می‌شود.

شایان ذکر است؛ بر اساس این گزارش، کتاب علی از زبان علی (ع) برای نخستین مرحله مسابقه در اردیبهشت ماه، جوان و انتخاب بزرگ برای مطالعه دانشجویان در خرداد ماه، بینوایان برای فصل تابستان، خط مقدم برای مهر ماه، نفحات نفت آبان ماه، پیرمرد و دریا برای مطالعه و برگزاری مسابقه در آذرماه، آن مرد با باران می‌آید برای بهمن ماه و عشق هشتم برای اسفندماه دانشجویان در نظر گرفته شده است.