برگزاری مسابقه کتابخوانی اینترنتی «آینده انقلاب اسلامی ایران» ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران

مسابقه کتابخوانی اینترنتی «آینده انقلاب اسلامی ایران» ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران؛ مسابقه کتابخوانی اینترنتی «آینده انقلاب اسلامی ایران» ویژه کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران به مناسبت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی برگزار می‌شود.

همه شرکت‌کنندگان در این مسابقه، در قرعه‌کشی جوایز بنیاد علمی و فرهنگی شهید مطهری، شرکت داده می‌شوند. البته کارکنان و دانشجویان دانشگاه تهران از جوایز اختصاصی که دانشگاه در نظر گرفته نیز بهره‌مند می‌شوند. بدین منظور لازم است، کد اختصاصی دانشگاه تهران را در اپلیکیشن بنیاد شهید مطهری (۱۰۵۲۱۰۱) بر اساس توضیحات زیر، وارد کنید.

برای شرکت در این مسابقه تا ۳۰ بهمن ماه جاری، نسخه اندروید یا وب اپلیکیشن استاد شهید مطهری را از آدرس‌های زیر دانلود کنید:

دانلود نسخه اندروید: portal.motahari.ir/app

دانلود نسخه وب: lms.motahari.ir/match

در اپلیکیشن «استاد شهید مطهری»، در بخش شرکت در مسابقه کلیک و پس از ثبت مشخصات خود، در پایین همین صفحه، کد ۱۰۵۲۱۰۱ (در حالت صفحه کلید لاتین) را در قسمت کد اختصاصی وارد کنید و سپس دکمه ثبت را بزنید. عبارت «دانشگاه تهران» نمایش داده می‌شود، اگر صحیح بود، دکمه ذخیره را بزنید. بعد از آن می‌تواند در مسابقه شرکت کنید.