فراخوان عضویت در باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران

فراخوان عضویت در باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران ویژه دانش‌آموزان مقطع اول و دوم متوسطه منتشر شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران در راستای رشد و شکوفایی استعدادهای جوان کشور، شناسایی دانش آموزان مستعد و خلاق در حوزه‌های علمی و فرهنگی، حمایت، تقویت و توانمندسازی و هدایت آنها در مسیر فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی، فناورانه و فرهنگی  در معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران تأسیس شده است.

مهمترین اهداف این  باشگاه عبارتند از :

– هدایت تحصیلی و ارایه‌ مشاوره به دانش‌آموزان در راستای انتخاب صحیح رشته‌ تحصیلی دانشگاهی؛
– آشنایی دانش‌آموزان با رشته‌های تحصیلی و دانشکده‌های دانشگاه تهران؛
– سنجش استعدادها و توانمندی‌های دانش‌آموزان در راستای کمک به توسعه فردی و برنامه‌ریزی مسیر تحصیلی و شغلی آنها؛
– شناسایی و جذب دانش‌آموزان مستعد و تشویق آنها به تحصیل در دانشگاه تهران؛
– توان‌افزایی و حمایت از دانش‌آموزان مستعد؛
– برقراری ارتباط با وزارت آموزش و پرورش در جهت شناسایی دانش‌آموزان مستعد؛
– معرفی ظرفیت‌های علمی، فرهنگی و رفاهی دانشگاه تهران؛
– حمایت از دانش‌آموزان خلاق و نوآور در حوزه‌های علمی، فرهنگی.

شایان ذکر است؛ برای کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام اولیه برای عضویت در باشگاه دانش‌آموزی دانشگاه تهران به سامانه  tcs.ut.ac.ir مراجعه نمایید.