کمک‌های جمع آوری شده در دانشگاه تهران به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان ارسال شد

کمک‌های دانشگاهیان به مناطق سیل‌زده سیستان و بلوچستان توسط شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، اجتماعی و دینی دانشگاه تهران، جمع‌آوری و ارسال شد.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، با توجه به وقوع سیل و وارد آمدن خسارت به هموطنان عزیزمان در استان سیستان و بلوچستان، شورای هماهنگی کانون‌های فرهنگی، هنری، دینی و اجتماعی دانشجویان دانشگاه تهران اقدام به جمع‌آوری کمک‌های نقدی و غیر نقدی دانشگاهیان کرد.

کمک‌هاى غیرنقدى دانشگاهیان در قالب انواع کنسرو، پتو، کفش و چکمه، لوازم و اقلام بهداشتی و… اهداء شده است. مهلت دریافت کمک‌های غیرنقدی ۲ بهمن ماه پایان یافت و کمک‌های جمع آوری شده به مناطق سیل زده ارسال شد.

شایان ذکر است، دانشگاهیان می‌توانند برای واریز کمک‌های نقدی به شماره کارت و حساب مرکز نیکوکاری دانشجویی والعصر اقدام فرمایید. مهلت دریافت کمک‌های نقدی تا ۱۱ بهمن ماه ادامه دارد. واریز کمک های نقدی از دو طریق زیر امکان‌پذیر است:

شماره کارت: ۶۰۳۷۹۹۷۹۵۰۱۰۹۷۳۷
شماره حساب : ۸۸۰۵۰۷۱۲۳