پنجمین دوره سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED در دانشگاه تهران برگزار می‌شود

فعالان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران، پنجمین دوره مسابقه سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED را برگزار می‌کنند.

به گزارش اداره کل فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تهران، پنجمین دوره مسابقه سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED اسفند ۱۳۹۸ در باشگاه دانشجویان دانشگاه تهران، برگزار می‌شود.

این مسابقات با هدف ترویج علم و آشنایی عموم جامعه با علم و فناوری و تقویت هر چه بیشتر ارتباط بین دانشگاه با صنعت و جامعه توسط انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه تهران برگزار خواهد شد.

داوطلبان شرکت در این رویداد می‌توانند حداکثر تا ۲۰ بهمن ۱۳۹۸، چکیده سخنرانی خود را به دبیرخانه این رویداد ارسال کنند.

گفتنی است مسابقات سخنرانی‌های علمی ترویجی UT-TED از جشنواره روز جهانی علم در آبان ۱۳۹۷ در دانشگاه تهران آغاز شد و تاکنون چهار دوره از آن برگزار شده است. علاقه‌مندان می‌توانند شیوه‌نامه مسابقه را از اینجا دریافت کنند.